Veganiced an existing T-shirt 🌱 and also got myself a new one at Osho T-shirt 100 bat Chiang Mai. The veganization of existing T-shirt cost me 50 thb, and the other cost 180, so pretty cheep. The shop has no logo, but Google maps location is correct 🙂👍. . . OBS! You need to bring them a drawing of a logo, or just find somthing online. . . . #oshotshirt #chiangmai #vegan #vegansk #rawtil4 #carbthefuckup #hclf #ctfu #govegan #vegantshirt #thailand #thailandlife #tailand #veganbranding #veganlife

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s