Ate this Vegan lentalburger and meet these lovely people at a resturant at the food marked in Ko Phangan 😊 The resturant did not fry anything becouse it was unhealthy, and they only had organic foods 😍. Also they had a delisius vegan banana & date icecream. The other vegetarians we meet were staying here a bit longer and were regular visitors. #vegan #kophangan #vegankophangan #kophanganvegan #veganer #vegetarianer #vegansk #vegiburger #vegannorway #hvaspiserveganeretilmiddag #sundtoggodt #sundmat #plantebasert #plantbased #vegans #veganere #godburger #healthy #immovingtothailand

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s