Homemade nudlepizza, extra high carb

Homemade nudlepizza, extra high carb 😆 Yes, it’s nudes in the pizza. First I baked the pizza in oven at 230 for 10 min, then added cooked noodles and cooked for about 6 min more. It actually tasted really good 😊 #highcarb #lowfat #highcarbvegan #rawtil4 #hclf #vegan #vegetar #vegetarisk #vegansk #vegannorway #veganoslo #hvaspiserveganeretilmiddag #veganskpizza #veganpizza #homemadepizza #nudlepizza #onabudget #cheepfood #801010 #plantbased #plantpower #starchsolution #mcdougall #sundt #healthy #nocheesepizza

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s