Indian style potato curry 🥘🌱🙂. I’m not 💯% satisfied with the result, it tasted a bit blend. Maybe I was missing some important spice. Also don’t use oil, and all recipes that I found on Indian foods had oil 🛢 in them. But I like experimenting, and I’ll surely look up some more recipes and try this again 🙂 . . #hclf #lowfat #highcarb #vegan #rt4 #rawtil4 #norwegian #vegansk #vegannorway #veganoslo #vegetarisk #curry #indiskekjøkken #indiskmat #sundtoggodt #plantebasert #matlaging #påkjøkkenet #jeglagermat

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s