En enkel vegansk plantebasert rett: kok opp spagetti 🍝 Bland i div grønsaker, foreksempel en løk, noe brokoli 🥦, gullerøtter og tomat 🍅. Kok alt sammen i en gryte og bland i litt tomatpuré til slutt. Og vips du har et fix ferdig høykarbomåltid på litt over 10 minutter. Billig også 😀 #vegansk #plantebasert #vegetarisk #høykarbo #slankemat #gånedivekt #sunnmat #vegan #vegetarian #rt4 #rawtil4 #hclf #higcarblowfat #spagetti #hvaspiserveganeretilmiddag #enkelmat

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s