Fruits at Grønland

Bought some fruits at Grønland, Oslo. It’s so amazingly cheep for fruits there, bought a whole bunch of bananas 🍌, 2 watermelons 🍉, as well as avocados 🍐, and strawberrys 🍓 😄 Looking forward to banana smothie tomorrow 😊 #fruitlover🍎🍏🍊🍋🍒🍇🍉🍓🍑🍈🍌🍐🍍 #fruitmeal #hclf #healthy #fruit #bananas #melonas #rawtil4 #rt4 #fruitarian #vegan #vegansk #veganer #vegannorway #vegetarian #vegetarianer #frukt #fruktelsker #høykarbo #sundt #sundtoggodt #plantbased #plantpower #plantstrong #onabudget

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s